Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Finala se joaca azi! Informatica poate deveni noua campioana la futsal

Prima paginăŞtiri Finala se joaca azi! Informatica poate deveni noua campioana la futsal
21.05.2018

Spre tripla istorica... Dupa Supercupa si Cupa Romaniei obtinute in acest sezon, Informatica isi poate trece in palmares si titlul la capatul unui sezon exceptional.

Informatica Timisoara joaca luni meciul al treilea al finalei Campionatului National de fotbal in sala impotriva lui United Galati, de la 18.30 in Sala Constantin Jude.

Timisorenii au castigat primele doua partide jucate in sala Dunarea, si mai au nevoie de un singur joc pentru a-si asigura trofeul, al treilea din acest sezon.

„Stim ce trebuie sa facem. Trebuie sa ne concentram foarte mult pentru ca oarecum in urma acestor doua victorii e posibil sa vina un moment de relaxare, dar eu cred ca suntem constienti cu totii ca am avut doua meciuri foarte grele la Galati, stim cu cine jucam, cat de greu am castigat acolo si trebuie sa fim seriosi si sa realizam obiectivul… Cei care vor veni la meci sa se astepte la o echipa care va da totul pe teren, ne vom implica 100% pentru a reusi. Nu tot timpul cine isi doreste cel mai mult castiga, dar avem sansa de a juca acasa, suntem focusati, suntem seriosi, vrem sa cream si spectacol, dar cel mai important pentru noi e acest obiectiv. Cred ca va fi un meci foarte tensionat, demn de o finala, si va avea toate ingredientele sa iasa un spectacol frumos„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Robert Lupu, antrenorul Informaticii Timisoara.

Pentru Informatica Timisoara aceasta este a doua finala de campionat national, dupa cea din urma cu doi ani, pierduta cu City’us Targu Mures. Galatenii sunt la a treia finala din palmares, dupa cea pierduta in 2010 tot in fata celor de la City’us, si cea de anul trecut, incheiata tot cu o infrangere in fata lui Autobergamo Deva.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft