Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Informatica Timișoara a devenit campioana României la futsal

Prima paginăŞtiri Informatica Timișoara a devenit campioana României la futsal
22.05.2018

Campioni, dupa un 3-0 sec in finala, la general! Echipa de futsal Informatica Timișoara a cucerit luni seară titlul de campioană a României, după ce a trecut, în cel de-al treilea joc al finalei, de CS United Galați cu scorul de 5-2!

Cu scorul general de 3-0, Informatica tranșează astfel clar în favoarea sa duelul cu United, care pierde a doua finală consecutivă. Anul trecut, gălățenii cedau în „decisiv”, pe teren propriu, 2-3 la general, în duelul cu Autobergamo Deva. CS United Galați a încheiat astfel sezonul pe locul doi, egalând performanța de anul trecut.

Acesta e primul titlu din istoria clubului Informatica Timișoara, grupare care mai bifează o premieră, eventul! În urmă cu o lună și jumătate, la Miercurea Ciuc, trupa pregătită de Robert Lupu cucerea Cupa României după o finală dramatică, decisă la loviturile de departajare, cu Autobergamo Deva. Mai spunem ca la inceputul sezonului, gruparea banateana castiga si Supercupa Romaniei, tot dupa o finala cu Deva.

Ultimul meci al finalei actualului sezon al Ligii I la futsal a debutat fericit pentru Timișoara, care a condus cu 2-0, prin golurile reușite de Rakic (7.57) şi Felipe Oliveira (11.27).
Varela (15.39) a readus vicecampioana României în joc. Până la pauză, tot Informatica a fost echipa care a reușit să mai marcheze, prin antrenorul-jucător Robert Lupu (18.58).

United a început în forță repriza secundă, marcând chiar în primul minut, prin internaționalul Octavian Cireș. Rakic (36.02) și Andre Deco (38.02 - din lovitură de penalitate de la zece metri) au adus însă liniștea în tabăra bănățenilor, scor final 5-2 pentru Informatica.

În primele două partide ale finalei, la Galați, Informatica s-a impus de fiecare dată, 1-0 și 6-4 (2-2; 1-1; 3-1 la loviturile de departajare).

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft