Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

ACS Dumbravita nu a avut probleme la baraj si va evolua in Liga 3

Prima paginăŞtiri ACS Dumbravita nu a avut probleme la baraj si va evolua in Liga 3
25.06.2018

Cea mai bună echipă din Divizia D Timiş, ACS Dumbrăviţa, s-a calificat în Liga a III-a după ce a câştigat clar barajul de promovare contra mehedinţenilor de la Viitor Şimian. Băieţii lui Sorin Bălu au făcut un pas mare spre promovare încă din meciul tur, când au învins, lângă Pădurea Verde cu 5-0. Calificarea a venit practic odată cu disputarea jocului retur, câştigat de dumbrăviţeni chiar mai clar, 6-0!

Partida a fost la discreţia campioanei din Timiş, care la pauză avea 2-0 după golurile lui Nanu şi Bârză. După pauză şi-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Telescu, Pecarov, Briciu şi Oancea. Aşadar cu 11-0 la general, Dumbrăviţa intră în sistemul divizionar unde va intări grupul echipelor timişene din seria a IV-a. În C4 vor fi prezente aproape sigur CSM Lugoj, ACS Ghiroda şi Centrul Naţional de Pregătire Timişoara, în timp ce şanse să rămână în eşalonul III are şi Millenium Giarmata.

De remarcat procentajul foarte bun al echipelor din judeţul Timiş la partidele de baraj. De la reînfiinţarea barajului de promovare din 2006, echipele din judeţul Timiş au câştigat 11 astfel de partide, chit că s-au jucat în unică manşă sau după sistemul tur-retur, pierzând doar două dispute.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft