Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Agroland a plecat în cantonament la Cheile Gradistei

Prima paginăŞtiri Agroland a plecat în cantonament la Cheile Gradistei
28.08.2018

UVT Agroland Timișoara a început de luni stagiul de pregătire centralizată. Formația antranată de Bogdan Paul a plecat spre Cheile Grădistei, unde va fi cantonată în următoarele 10 zile. După o săptămână de antrenamente în efectiv redus, în programul echipei intră și jucătoarele care au fost convocate la loturile naționale ale României și Slovaciei.

UVT Agroland Timișoara a inceput ieri cantonamentul montan cu câteva noutăți față de lotul care a efectuat prima săptămână de antrenamnte pe plan local. La Cheile Grădiștei intră în programul de pregătire trei dintre jucătoarele care au fost convocate în această vară la loturile naționale ale României și Slovaciei: centrul Roxana Iancu și coordonatoarele Marisa Radu și Barbora Kosekova.

Andreea Petra este singura jucătoare care ratează această perioadă de pregătire. Andreea s-a accidentat la glezna piciorului drept (entorsă de gradul 2 și afecțiuni ale ligamentelor), în timpul meciului câștigat cu 3-0 de naționala României în Spania, și are nevoie de o perioadă de recuperare de aproxiamtiv patru săpătămâni.

Astfel, antrenorul Bogdan Paul se bazează pe 11 jucătoare la startul cantonamentului: Marisa Radu, Barbora Kosekova, Petruța Orlandea, Larisa Vasilică, Roxana Iancu, Daniela Lupescu, Anca Mănuc, Katarina Jovanovic, Diana Cărbuneanu, Sorina Micluș și Cybill Catargiu.

Conducerea clubului poartă în continuare negocieri pentru completarea lotului pe posturile de libero și universal.

Primele teste ale verii vor avea loc la o săptămână după revenirea din cantonament, la 10 și 11 septembrie, când sunt programate două antrenamente comune cu CSM Târgoviște. Apoi, între 21 și 23 septembrie, formația banateana va participa la un triunghiular amical alături de campioana Slovaciei, Strabag Bratislava, și campioana Ungariei, Linamar Bekescsaba – gazda acestei competiții.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft