Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Agroland debuteaza astazi in Challenge Cup

Prima paginăŞtiri Agroland debuteaza astazi in Challenge Cup
28.11.2018

UVT Agroland Timișoara debutează în această săptămână în Cupa Challenge la volei feminin. Formația bănăţeană joacă prima manșă din „16”-imile de finală ale competiției pe terenul echipei maghiare Vasas Budapesta.

Întâlnirea este programată miercuri, 28 noiembrie, la ora 18,30, ora României, în sala „Folyondar Sportközpont” din Budapesta. Vasas este echipa momentului în campionatul Ungariei. Formația din Budapesta conduce clasamentul după nouă runde cu 25 de puncte. Trupa antrenată de Jakub Gluszak a înregistrat opt victorii până în acest moment și un singur eșec (2-3 în duelul local cu Ujpest).

Vasas Budapesta a ajuns în „16”-imile Cupei Challenge după un tur preliminar. Formația din capitala Ungariei a trecut de Formula Formis Rogoza (Slovenia), după ce a fost învinsă în primul meci, în deplasare, cu 3-1. Pe teren propriu, Vasas a câștigat tot cu 3-1, apoi s-a impus în setul de aur cu 15-7.

„Personal voi juca pentru prima oară în Cupa Challenge. Întâlnim o echipă din Ungaria, despre care am auzit că joacă bine. Vreau să dau credit echipei mele și cred că nivelul campionatului din România este mai ridicat decât cel din Ungaria. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Jucăm primul meci în deplasare și sper să obținem un rezultat cât mai bun. Se spune că dacă începi în deplasare, ai un avantaj pentru că vei juca a doua manșă pe teren propriu. Pentru mine însă nu este nicio diferență”, a spus jucatoarea echipei banatene Teodora Pusic, campioana mondiala cu nationala Serbiei.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft