Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Agroland in sferturi, dupa inca o victorie cu Dinamo

Prima paginăŞtiri Agroland in sferturi, dupa inca o victorie cu Dinamo
26.10.2017

UVT Agroland Timișoara se întoarce cu două victorii, din tot atâtea posibile, din vizita prelungită în București. Formația bănăţeană a trecut de Dinamo, miercuri, cu 3-0 (19, 20, 20), în faza I din Cupa României, și s-a calificat în sferturile acestei competiții. Este primul meci din acest sezon în care Agro nu pierde set. Diana Balintoni & Co. vor întâlni CSM București în următoarea fază a competiției.

UVT Agroland a debutat cu o vitorie în Cupa României. În faza I din această competiție, trupa pregătită de Bogdan Paul s-a impus mai clar decât în jocul de campionat cu Dinamo, de la finalul săptămânii trecute. Față de partida de campionat, câștigată cu 3-1, formația bănăţeană a reușit să gestioneze mult mai bine avantajul.

Formula de start utilizată astăzi de Bogdan Paul: Diana Cărbuneanu (4 puncte), Roxana Bacșiș (12 puncte), Diana Balintoni (2 puncte), Andrea Lakovic (9 puncte), Andrea Petra (8 puncte), Ariana Pîrv (9 puncte) și Mihaela Ozun (libero). Au intrat pe parcurs Daniela Lupescu (8 puncte), Petruța Orlandea, Larisa Vasilică (4 puncte), Marisa Radu (2 puncte) și Daria Popa Calotă (2 puncte), ultima jucătoare amintită fiind la prima apariție în acest sezon.

În sferturile competiției, Agro va evolua în dublă manșă cu una dintre pretendentele la cucerirea Cupei României, CSM București. Primul joc este programat la Timișoara (29 noiembrie), returul urmând să se dispute în capitală (17 ianuarie 2018).

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft