Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Agroland incepe sezonul in Cupa Romaniei cu un adversar de... traditie

Prima paginăŞtiri Agroland incepe sezonul in Cupa Romaniei cu un adversar de... traditie
03.08.2018

UVT Agroland Timișoara începe sezonul 2018-2019 la 20 octombrie, în București. Formația noastră evoluează la data amintită pe terenul formației Dinamo, în primul tur din Cupa României de volei feminin. Dinamo și „Agro” s-au întâlnit și anul trecut în aceeași fază a competiției, tot în capitală, echipa noastră reușind să se califice în turul secund, după un succes în minimum de seturi, scor 3-0.

Primul meci oficial din sezonul 2018-2019 pentru UVT Agroland va fi în Cupa României, cu șapte zile înainte de startul Diviziei A1. Formația noastră se deplasează pe terenul echipei Dinamo București, pe care a învins-o în stagiunea trecută în trei meciuri din tot atâtea posibile (de două ori în Divizia A1 și o dată în Cupă).

Meciul din primul tur al Cupei este programat la 20 octombrie. Cele două formații se vor duela într-o singură manșă pentru calificarea în faza a doua a competiției.

În cazul unui succes în București, Agroland va juca pe teren propriu în sferturi cu CSM Târgoviște, tot o singură manșă, la 16 ianuarie 2019.

PROGRAMUL MECIURILOR DIN FAZA 1 A CUPEI ROMÂNIEI DE VOLEI FEMININ

Dinamo v. Agroland
CSU Belor Galați v. Penicilina Iași
CSM Târgu Mureș v. CSM Lugoj

U NTT Data Cluj se califică direct în sferturi, după ce formația CSU Oradea nu s-a înscris în Divizia A1.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft