Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Agroland ramane aproape de locul 4 dupa victoria obtinuta greu cu Dinamo

Prima paginăŞtiri Agroland ramane aproape de locul 4 dupa victoria obtinuta greu cu Dinamo
16.01.2018

UVT Agroland Timișoara și-a consolidat poziția a 5-a în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin și la finalul rundei a 11-a. Succesul cu Dinamo, coroborat cu eșecul formației CSM Lugoj pe terenul Științei Bacău, a urcat la 10 puncte ecartul dintre trupa de pe Bega (20 puncte) și CSML (10 puncte), chiar înainte de meciul direct de campionat dintre aceste două formații. Agro rămâne în continuare la trei puncte de locul al patrulea, ocupat de CSM Târgoviște, în timp ce distanța față de locul al treilea, pe care se află acum Știința Bacău, este de patru lungimi.

Succesul cu 3-2, pe teren propriu, cu Dinamo București reprezintă încă un pas spre grupa locurilor 1-6, în faza a doua a Diviziei A1, pentru UVT Agroland. Formația pregătită de Bogdan Paul are acum un avans de 10 puncte față de echipa de pe locul al șaselea (CSM Lugoj), și de 11 puncte față de adversara de la finalul săptămânii trecute, Dinamo București.

Clasament Divizia A1

Volei Alba Blaj – 33 p
CSM București – 31 p
Știința Bacău – 24 p
CSM Târgoviște – 23 p
UVT Agroland – 20 p
CSM Lugoj – 10 p
Dinamo București – 9 p
Medicina Târgu Mureș – 7 p
Penicilina Iași – 6 p
U NTT Data Cluj – 5 p

Trupa timișoreană a început deja pregătirile pentru cele două partide programate în această săptămână, ambele în deplasare: cu CSM București (miercuri, 17 ianuarie – Cupa României, returul „sferturilor”) și CSM Lugoj (sâmbătă, 20 ianuarie – Divizia A1).

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft