Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Agroland s-a despartit de cea mai buna jucatoare a echipei

Prima paginăŞtiri Agroland s-a despartit de cea mai buna jucatoare a echipei
04.07.2018

Internaționala Roxana Bacșiș se pregătește pentru cea mai mare realizare. În plan personal, nu sportiv. Cea mai bună realizatoare din Divizia A1 în stagiunea 2017-2018 întrerupe activitatea sportivă și se pregătește să devină mămică. În total, în ambele competiții interne, campionat și Cupa României, Bacșiș a reușit pentru formația noastră 448 de puncte ( dintre care 67 blocaje și 34 ași), în 31 de partide.

Roxana Bacșiș a primit în această vară cea mai importantă veste. Jucătoarea care a venit la Timișoara anul trecut va pune în următoarele luni antrenamentele și performanța sportivă pe planul secund, după ce a aflat că așteaptă un copil.

Roxana Bacșiș a fost una dintre jucătoarele determinante pentru Agroland Timișoara în sezonul 2017-2018. A fost cea mai bună realizatoare din Divizia A1 de volei feminin, cu 426 puncte, și a contribuit decisiv la calificarea formației noastre în Cupa Challenge.

„A fost un an bun, atât pentru Timișoara, pentru fanii noștri, cât și pentru noi. M-am simțit foarte bine aici. Am găsit oameni primitori și un oraș foarte frumos. Am avut niște colege minunate și niște persoane în staff și conducere cum rar întâlnești. Sper ca în sezonul următor echipa să se claseze pe un loc și mai bun decât am reușit noi în sezonul trecut. Îmi va lipsi tot ce am avut aici în ultimul an. Am creat niște legături foarte frumoase cu celelalte jucătoare, m-am simțit foarte bine și mă bucur că am ales Agroland în vara anului trecut”, a spus Roxana Bacșiș pentru site-ul clubului.

Roxana Bacșiș a revenit în vara anului trecut în România, după un sezon petrecut în primul eșalon din Franța, și a confirmat că este una dintre cele mai valoroase jucătoare din România.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft