Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Ana Maria Popescu, argint mondial la spada

Prima paginăŞtiri Ana Maria Popescu, argint mondial la spada
23.07.2018

Ana Maria Popescu a obtinut, la Wuxi in China, una din cele mai buna performante din intreaga ei cariera, cucerind medalia de argint in proba de spada feminin individual. Ea a cedat la mare lupta in finala contra italiencei Mara Navarria, oboseala fizica spunandu-si cuvantul, dar a lasat o impresie puternica si certitudinea ca locul ei este in topul scrimei mondiale.

Ana Maria, campioana olimpica pe echipe la Rio, a revenit in activitate de 10 luni, dupa ce isi anuntase retragerea din activitate.

Mi-as fi dorit sa fie aur. Dar desi capul a mers pana in finala, m-a dus bine pana acolo, fizicul a ramas undeva in urma. Aceasta medalie este pentru toti cei care m-au sustinut si au crezut in mine, in primul rand pentru domnul antrenor Dan Podeanu, pentru curajul si nebunia lui de a porni la drum impreuna, in septembrie, a declarat Ana Maria intr-o transmisie in direct pe pagina de facebook, imediat dupa incheierea finalei. Nu s-a terminat aici, urmeaza competitia pe echipe. Sper sa facem si acolo o figura frumoasa. Pana atunci insa voi avea prima mea zi libera din ultimele trei saptamani si vreau sa ma bucur de odihna”.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft