Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Aproape, dar nu destul. Violetii banatenii au pierdut sansa de aduce acasa Supercupa

Prima paginăŞtiri Aproape, dar nu destul. Violetii banatenii au pierdut sansa de aduce acasa Supercupa
26.08.2019

Supercupa Romaniei de hanbal disputata la Brasov a fost adjudecata de Dinamo, dupa un meci foarte echilibrat cu SCM Poli Timisoara, 26-24 (13-10).

Violeții au alergat mereu după egalare sau reducerea diferenței, pe parcursul primei reprize. Jumătate din totalul golurilor primei părți le-a marcat Milos Dragas (5 reușite); au mai înscris Marjanovic 3 și Sadoveac 2. La Dinamo, golgheterul primei reprize a fost Kuduz cu 4 goluri.

În repriza secundă, superioritatea dinamovistă a avut apogeul la mijlocul intervalului, când campioana s-a distanțat la 5 goluri diferență. Politehnica nu a renunțat, însă, la luptă și s-a apropiat la două goluri în min 53, când a avut și atac (în inferioritate numerică), scor 24-22 pentru Dinamo.
Finalul de meci (ultimele două minute) a fost încins! La 26-24 pentru Dinamo, Pribanic a ratat un contraatac, iar bucureștenii au trimis pe lângă poartă o aruncare de la 7 metri. În ultimul minut, tot Poli a încercat să se apropie, dar aruncarea lui MIlosevic a fost apărată de Heidaridad... Scor final 26-24! Marcatorii Politehnicii: Marjanovic 9, Dragas 7, Pribanic 2, Sadoveac 2, Fenici 2, Năstăsie 2. La Dinamo, Alouini a marcat 7 goluri, iar Kuduz 6.

Antrenorul Politehnicii Timișoara, Pero Milosevic, a avut considerații pozitive privind evoluția elevilor săi în ciuda înfrângerii din Supercupa României: "După cum ne-am pregătit în ultima perioadă, sunt foarte mulțumit. Am făcut și noi greșeli, dar e inevitabil în fața unei echipe puternice precum Dinamo. Când ajungi să fii aproape de egalare în ultimul minut, în fața campioanei, este încurajator și pentru noi. Nu putem uita ce forță a aratat Dinamo în cel mai recent play-off. În prima repriză portarul nostru a avut doar două intervenții, apoi în partea a doua a fost ceva mai bine în fața unei echipe puternice precum Dinamo, pe care o felicit, dar o mai spun o dată, nu a câștigat ușor."

Foto: Alex Szabo

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft