Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Bănățeanca Alina Vuc își dorește o medalie la Tokyo

Prima paginăŞtiri Bănățeanca Alina Vuc își dorește o medalie la Tokyo
12.12.2019

Luptătoarea Alina Vuc, desemnată, miercuri seara, cel mai bun sportiv al anului 2019 de către Federaţia Română de Lupte, a declarat că este bucuroasă că în 2020 nu va mai avea stresul calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de unde speră să se întoarcă cu o medalie.

"Este al treilea titlu de cea mai bună sportivă a anului şi sper că nu va fi ultimul. Am avut emoţii, mă simt mai bine pe salteaua de lupte, dar şi lucrurile astea trebuie făcute şi mă bucur că le-am depăşit cu bine. Anul 2020 va fi un an foarte greu, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit calificarea la Jocurile Olimpice încă de la primul turneu şi nu voi fi stresată anul viitor. Obiectivul meu va fi doar să mă pregătesc pentru competiţia cea mare. Sper să vin cu o medalie, voi face tot ce ţine de mine ca acest lucru să se întâmple. Este mult mai uşoară pregătirea acum, pentru că faci totul de plăcere şi faci totul cu mai mult drag. Cred că orice sportiv visează să se claseze pe podium la competiţia supremă", a declarat Vuc la finalul galei organizate de Federaţia Română de Lupte.

Resiteanca Alina Vuc, medaliată cu argint la Campionatele Mondiale şi calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, a fost desemnată, miercuri, sportivul anului la gala organizată de către Federaţia Română de Lupte.

La gala FRL au participat şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft