Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Banatenii s-au multumit cu argintul national la fotbal american

Prima paginăŞtiri Banatenii s-au multumit cu argintul national la fotbal american
17.06.2019

Bucharest Rebels a câștigat RoBowl X jucat împotriva Timișoara 89ers, finala Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019. RoBowl X a fost organizat de Timișoara 89ers pe Arena Emilian Pavel din Ghiroda, o gazdă foarte primitoare, lângă Timișoara și s-a încheiat cu scorul de 34 – 14 pentru bucureșteni.

Echipa din capitală a dominat ostilitășile d ela început, a avut 14-6 la pauyă și a încheiat în forță, 34-14, deși bănățenii, aflați la a treia finală pierdută au învins în meciul direct din sezonul regulat.

Bucharest Rebels reușesc să ajungă la 4 RoBowl-uri câștigate din 8 ediții jucate de la formarea echipei și egalează numărul de RoBowl-uri câșțigate de Cluj Crusaders.

„Sezonul nostru a ajuns la final. Un sezon dificil datorită lotului restrâns, dar care prin multă voință și dăruire a reușit să ne aducă în finală. Robowl X s-a dovedit un meci foarte greu din punct de vedere fizic, precum ne așteptam, dar, din pacate, finalul meciului ne-a găsit cu rezervoarele goale. Suntem mulțumiți si mândri de realizările noastre din acest sezon ținând cont de lipsa de personal, lipsa de experiență a lotului și accidentările de care am avut parte”, a fost mesajul echipei bănățene la finalul competiției.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft