Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Baschet și handbal, similitudini fericite si serii active de victorii

Prima paginăŞtiri Baschet și handbal, similitudini fericite si serii active de victorii
11.12.2019

Echipele noastre de baschet și handbal au avut parcursuri similare săptămâna trecută, iar săptămâna aceasta similitudinile se vor păstra.

Miercuri, baschetbaliștii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după o victorie și în returul cu CSM Galați, 93-85. Două zile mai târziu, vineri, handbaliștii au obținut a patra victorie consecutivă în campionat, 25-21, acasă, cu CSM Bacău.

Duminică, ambele formații au evoluat în deplasare. A fost rândul celor de la SCM Politehnica Timișoara să joace în Cupa României și să urce în sferturi, grație victoriei de la Pitești, 32-17, cu formația locală CSU.

Câteva ore mai târziu, la Craiova, Baschet SCM Timișoara a obținut un nou succes în deplasare, al treilea, în Liga Națională, 84-69 cu SCM Universitatea.

La începutul acestei săptămâni, cele două formații ale clubului SCM și-au aflat adversarele din Cupa României, ultimul tur dinaintea turneului Final Four. Ieri, sorți le-au hărăzit baschetbaliștilor un duel tur-retur cu BCM U FC Argeș Pitești (28 decembrie – Timișoara, 8 ianuarie – Pitești), iar astăzi handbaliștii au aflat că vor juca împotriva unei divizionare secunde, Magnum Botoșani, duel în manșă unică, programat duminică sau luni (data urmează a fi stabilită).

Timișoara va întâlni Steaua, joi și vineri. Joi, 12 decembrie, va avea loc meciul de handbal, de la ora 16.00, iar vineri, la ora 18.00, cel de baschet, ambele la sala Constantin Jude și ambele contând pentru Liga Națională.

Prețul unui bilet este de zece lei, atât la partida de handbal, cât și la cea de baschet.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft