Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

BC SCM Timișoara are un nou antrenor, Tudor Costescu

Prima paginăŞtiri BC SCM Timișoara are un nou antrenor, Tudor Costescu
16.01.2017

Echipa masculină de baschet BC SCM Timișoara are din aceasta saptamana un antrenor nou, Tudor Costescu, a anunțat clubul de pe Bega pe Facebook. Mutarea vine după ce echipa bănățeană a fost învinsă duminică în deplasare de BCMU Pitești cu 94-73.

''În urma înfrângerii înregistrate aseară în duelul alb-violeților, stafful tehnic, împreună cu cel administrativ, au căzut de comun de acord ca este nevoie de o schimbare la nivelul băncii. Astfel, începând de mâine, marți, 17 ianuarie, postul de antrenor principal al BC SCM Timișoara va fi preluat de către Tudor Costescu'', se arată în comunicatul echipei bănățene.

Fostul antrenor federal va pregăti formația timișoreană până la finele sezonului, după ce a mai antrenat-o în sezonul 2013-2014.

Tudor Costescu va fi secondat de către Nenad Markovic, iar Cristian Bota își va relua activitatea de director tehnic, iar Tiberiu Puta va continua ca preparator fizic.

Bota și Markovic au condus echipa aproape două săptămâni, după ce antrenorul sârb Nenad Mandic s-a despartit de echipa la începutul anului.

BC SCM Timișoara ocupă locul 6 din 11 echipe în Liga Națională, cu 8 victorii și 7 eșecuri.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft