Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Biea se lupta pentru centura intercontinentala in weekend

Prima paginăŞtiri Biea se lupta pentru centura intercontinentala in weekend
14.11.2018

Pugilistul timişorean Flavius Biea a susţinut trei sparring-uri la Londra în pregătirea meciului cu Yeison Gonzalez, programat sâmbătă seară, la Arad.

Unul dintre ele a fost în compania lui Bradley Skeete, un boxer englez aflat pe poziţia a 42-a în clasamentul mondial. În vârstă de 31 de ani, acesta are 28 de victorii şi doar două înfrângeri în ringul profesioniştilor.

"A fost un sparring ce îmi va prinde bine pentru meciul din 17 noiembrie împotriva pugilistului venezuelean. Fără aceste sparring-uri îmi este foarte greu să-mi văd nivelul actual, de aceea aleg înaintea meciurilor importante să vin în Anglia în cantonament. Am ales Londra întrucât ştiam că aici o să am un sparring mai bun în această perioadă decât la Manchester", a declarat Flavius Biea.

Vă reamintim, cel de-al 17-lea meci al sportivului timişorean la profesionişti a fost inclus în cadrul ediţiei cu numărul doi a "Galei Campionilor", ce va avea loc sâmbătă, la Arad, în organizarea celor de la Ruben Stoia Boxing Club. Duelul dintre Biea şi Gonzalez va avea loc în main-event, iar în joc va fi pusă centura inter-continentală IBA.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft