Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Biea va lupta acasa pentru o centura intercontinentala

Prima paginăŞtiri Biea va lupta acasa pentru o centura intercontinentala
03.05.2019

Cel de-al 18-lea meci la profesionişti al lui Flavius Biea va avea loc în data de 28 iunie, la sala "Constantin Jude", gala în care pugilistul timişorean a fost distribuit în main-event urmând să fie transmisă în direct de posturile Pro X şi Pro TV.

"Noaptea Spartanilor 2" va începe la ora 20 şi va include cel puţin opt meciuri. Lista completă nu a fost încă definitivată, fiind posibilă apariţia a încă două meciuri.

Adversarul lui Flavius Biea va fi Jesus Gurrola, un mexican în vârstă de 31 de ani cu 43 de meciuri în ringul profesioniştilor. În urmă cu doi ani, acesta a fost învins la Montreal de românul Ionuţ Ion, cunoscut mai bine ca Jo Jo Dan. Gonzalez este născut în oraşul Los Mochis, din regiunea Sinaloa, unde îşi desfăşoară activitatea celebrul cartel de droguri căruia platforma Netflix i-a dedicat un sezon întreg în serialul Narcos.

Miza meciului dintre cei doi este centura IBA Intercontinental la categoria de greutate semi-mijlocie (69,800 kilograme), la care a urcat de curând Flavius Biea.

În momentul de faţă, titlul este deţinut de Josan Gonzalez (21 de victorii din tot atâtea meciuri disputate, toate prin KO), dar va rămâne vacant întrucât boxerul venezuelean nu-l va pune în joc în perioada solicitată de International Boxing Association (IBA).

Dacă va câştiga centura în cadrul galei "Noaptea Spartanilor 2", Flavius Biea nu exclude posibilitatea unui meci cu Josan Gonzalez în România!

În gala din 28 iunie vor mai boxa Cătălin Paraschiveanu (18 meciuri - 17 victorii şi o înfrângere), Daniel Corbeanu (un meci - o victorie, prin KO), Eronim Arădoaie (şase meciuri - toate câştigate), Eduard Gafencu (un meci - o victorie, prin KO), Robert Cristea (30 de meciuri - zece victorii şi 20 de înfrângeri), Amansio Paraschiv (un meci - o victorie), englezul Anesu Twala (cinci meciuri - patru victorii şi o înfrângere) şi Daniel Bădulescu (un meci - o victorie, prin KO).

Totodată, doi pugilişti din Iaşi ar putea deschide evenimentul ce va fi organizat la sala "Constantin Jude".

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft