Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Campionatul de fotbal feminin s-a incheiat inainte de vreme. Fortuna, din nou pe podium

Prima paginăŞtiri Campionatul de fotbal feminin s-a incheiat inainte de vreme. Fortuna, din nou pe podium
22.05.2020

Prin hotărârea Comitetului de Urgență FRF din 21 mai 2020, campionatul Ligii 1 de fotbal feminin nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019/2020.

Comitetul de Urgență din 11 mai 2020 validase înghețarea tuturor competițiilor feminine în desfășurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii 1.

Ulterior acestei decizii, a avut loc o nouă videoconferință la care au participat reprezentanții echipelor de pe primele șase locuri în competiție: ”U” Olimpia Cluj, Universitatea Galați, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroș Security Arad și Heniu Prundu Bârgăului.

Aceste cluburi și-au exprimat acordul în unanimitate pentru nereluarea Ligii 1 și, astfel, Comitetul de Urgență FRF a decis în consecință.

Având în vedere că un singur club a depus documentația aferentă obținerii licenței de participare în competițiile europene intercluburi de fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj va participa în competiția UEFA Women’s Champions League 2020/21, în situația în care va obține licența de participare în competiția anterior menționată.

Echipa timiseana Fortuna Becicherecu Mic ramane astfel pe locul 3, fiind al doilea in in care incheie pe podium, dupa ce sezonul trecut a terminat pe locul secund.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft