Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Cand profesorul de sport e campion national... a 10-a intalnire in Timisoara din Campania „Campionii Romaniei”

Prima paginăŞtiri Cand profesorul de sport e campion national... a 10-a intalnire in Timisoara din Campania „Campionii Romaniei”
22.02.2018

”Campionii României în școală, liceu și universitate” a ajuns în judeţul Timiş la un episod „rotund”, al zecelea, dar şi special deoarece şcoala vizitată are ca profesor de sport o campioană a României.

Aşadar sub organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, astăzi, 22.02, Liceul Bela Bartok a fost locul de desfăşurare a unei ore de sport specială. Dacă în sală au fost circa 90 de copii, de la gimnaziu, dar şi de la liceu, la catedră a stat Petra Maghyar, campioană naţională la floretă şi profesoară în cadrul liceului. Şi pentru că suntem în perioada Jocurilor Olimpice, despre sporturile de iarnă a vorbit inspectorul DJST Timis, Cătălin Frăţilă, multiplu campion naţional de partinaj artistic.

S-a vorbit despre rolul profesorului de sport la şcoală şi în afara şcolii, despre performanţă, sacrificii şi despre generaţia de mâine... care trebuie să vină neapărat de pe băncile şcolii.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft