Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

CSU Poli incepe anul in forta la SCRIMA! 3 medalii de aur din 4 posibile

Prima paginăŞtiri CSU Poli incepe anul in forta la SCRIMA! 3 medalii de aur din 4 posibile
12.01.2017

Campionatul Național de floretă pentru juniori de la Izvorani, ediția 2017, s-a încheiat miercuri, 11 ianuarie, cu proba feminină pe echipe. La startul competiției s-au prezentat șase formații: ACS Balestra, CS Farul Constanța, CS Satu Mare, CSA Steaua, CSTA București și CSU Poli Timișoara. În acest an, medaliile de aur au fost cucerite de către CSU Poli Timișoara, care a dispus în finala mare de CSA Steaua, scor 45-37.

Astfel, clubul de pe Bega a cucerit trei din cele patru titlul naționale puse în jos în probele de floretă juniori: la individual masculin și feminin, echipe feminin.

In proba individuala, s-au prezentat 24 de sportive de la ACS Balestra, CS Farul Constanța, CS Satu Mare, CSA Steaua, CSTA București și CSU Poli Timișoara. În acest an, medalia de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de către Laura Vîrga. Legitimată la CSU Poli Timișoara, Laura a dispus în finală de Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), scor 15-11. Podiumul a fost completat de către două sportive de la CSA Steaua: Anca Săveanu și Rebeca Cândescu.

In fine, la individual juniori, după un concurs disputat, titlul național, primul la scrimă în noul an, a fost câștigat de către Benjamin Bodo. Legitimat la CSU Poli Timișoara, Benjamin a trecut finală de Silviu Roșu, de la CSA Steaua, scor 15-7.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft