Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Cupa familiei la inot se desfasoara in weekend

Prima paginăŞtiri Cupa familiei la inot se desfasoara in weekend
17.05.2019

Copii, părinți și bunici au ocazia să înoate împreună cu ocazia Cupei Familiei la înot, un eveniment tradițional pentru toate generațiile ce are loc duminică, 19 mai, ora 10:30, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalațiunii din Timișoara.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Familiilor (celebrată anual în 15 mai), scopul său fiind întărirea legăturilor între generații prin activități comune la bazin. Pe lângă petrecerea plăcută a timpului liber, în același timp, evenimentul reprezintă și o oportunitate de promovare a practicării înotului la toate vârstele, ca formă de mișcare pentru sănătate.

Spre deosebire de competițiile tradiționale de înot, probele se desfășoară numai pe echipe formate din membri ai aceleiași familii, programul evenimentului incluzând, printre altele: stafetă 2 generații (copil-părinte), stafetă o generație (soț-soție sau frate-soră), stafetă cu obstacole (înot pe lătimea bazinului), etc. Participanții pot utiliza orice procedeu de înot.

Din dorința de a oferi comunitătii locale un eveniment cât mai atractiv, și programul ediției de anul acesta include, pe lângă probele de înot, momente distractive realizate cu ajutorul lui Mihai Penteleiciuc, instructor de zumba. Pentru cei mai mici dintre participanți, organizatorii pregătesc câteva surprize dulci.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea de Vest din Timişoara si Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft