Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Doua competitii enorme de dans sportiv se desfasoara in Timisoara

Prima paginăŞtiri Doua competitii enorme de dans sportiv se desfasoara in Timisoara
14.11.2019

Campionatului MONDIAL de dans sportiv Tineret Standard si Romanian International Dance Cup se desfasoara in noiembrie in Timisoara.

„Proiect cultural-artistic si sportiv de afirmare si promovare a tinerelor talente in domeniul dansului sportiv, in colaborare cu institutii publice, acesta fiind relevant pentru nevoile comunitatii locale pentru: cresterea gradului de cultura; cresterea nivelului de informare si implicare a tinerilor in cultura, arta, sport; dezvoltarea ariei activitatilor impotriva sedentarismului si petrecerii timpului liber; formarea publicului timisorean spre arta, cultura si sport; sprijinirea tinerelor talente; promovarea valorilor locale si nationale, intr-un program international;

Evenimentul este unul important pentru FRDS, acesta promovand dansul sportiv romanesc (care in ultima perioada,a luat o mare amploare, Romania ,obtinand in ultimii 5 ani nenumarate titluri europene si mondiale). Este practic inca un motiv de a demostra lumii ca o tara mica ca Romania poate avea nume mari in domeniul artistic, cultural, sportiv.

Ne declaram extrem de multumiti ca orasului nostru, Timisoara, i s-a dat de catre FRDS aceasta oportunitate de a organiza o competitie de o asemenea valoare si importanta nationala si internationala. Totodata prin acest eveniment de talie mondiala, am putea spune ca promovam TIMISOARA, CAPITALA CULTURALA EUROPEANA.

Evenimentul fiind unul pe plan international, se adreseaza sportivilor-artistilor romani, cat si celor din afara tarii, din peste 40 tarile lumii, dar si de pe alte continente, numar estimat de sportivi de 1000. Din anii precedenti, putem fi mandri ca evenimentul nostru a atins cel mai mare coeficient de punctaj pentru un concurs de nivel WDSF International Open, fiind cel mai important concurs international din Romania.

Numarul oficialilor Federatiei Romane de dans sportiv este de 40 (oficiali ai FRDS, arbitrii, presedinte FRDS, Observator federal, director concurs), reprezentantii ai WORLD DANCE SPORT FEDERATION, brigada de arbitrii internationala, compusa de jurati din minim 25 tari. Efect mediatic de mare amploare, adresandu-se publicului de toate varstele cu preferinte sportive si cultural-artistice.

In contextul desfasurarii la Timisoara a Campionatului MONDIAL de dans sportiv Tineret Standard si al Romanian International Dance Cup, Clubul de dans SPORTIM DANCE, din Timisoara, prin presedintele sau Emanuel Jebeleanu are deosebita placere de a va invita sa participati la Galele Finale, Sambata, 23.11.2019, la sala Constantin Jude incepand cu ora 19:00. De asemenea specificăm ca evenimentul va fi transmis in direct pe TVR.

Evenimentul se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, World Dance Sport Federation, Federatiei Romane de dans sportiv și in parteneriat cu Consiliul Județean Timis, Primăria Municipiului Timisoara , Direcția Județeana pentru Tineret și Sport, cât și Inspectoratul Scolar Județean Timis.

Pentru ca ne dorim sa promovam sportul și pentru ca dorim sa le oferim tuturor copiilor și tinerilor din Timisoara șansa de a lua parte la un spectacol de o asemenea amploare, cât și pentru faptul ca perechea noastră, Sebastian Alin Zicoane Heler & Anca Copos, Campioni naționali ai României, reprezentanți ai țării la acest Campionat Mondial, cu șanse mari in obținerea titlului, invitam GRATUIT TOȚI COPII ȘI TINERII LA ACEST REGAL DE DANS SPORTIV”, se arata in comunicatul organizatorilor.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft