Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

0256.490.469

0256.490.469

Dumbravita merge mai departe in Europe Cup

Prima paginăŞtiri Dumbravita merge mai departe in Europe Cup
17.09.2019

ACS Dumbravita, vicecampioana Romaniei la tenis de masa s-a intors din Danemarca acolo unde a jucat in faza grupelor din Europe Cup, a doua cea mai importanta competitie europeana din acest sport.

Fetele pregatite de Nicoleta Husar au fost in grupa cu A.S.D. Tennistavolo Norbello – Italia, ASD Quattro Mori Cagliari – Italia, Hillerød G.I. Bordtennis – Danemarca, gazda competitiei. Banatencele s-au deplasat cu patru fete pentru acest concurs, fiecare reusind sa-si aduca contributia la o calificare spectaculosa: Andreea Zanfir, Mihaela Ilie, Reka Bezek, Angelica Toma.

Doar primele doua clasate se calificau pentru faza urmatoare, iar Dumbravita a reusit acest lucru, dupa doua victorii si o infrangere. Totul a inceput perfect pentru banatence, care s-au impus dramatic cu 3-2 in prima partida, cu Norbello, Zanfir, Ilie si Toma aducand punctele victoriei. A urmat apoi un 1-3 cu Cagliari, o formatie care are in componenta mai multe romance, punctul de onoare fiind adus de Reka Bezeg. În fine, în meciul decisiv pentru calificare, Cagliari castigand grupa inaintea acestei intalniri, Dumbravita a invins gazda competitiei, Hillerod. Andreea Zanfir a obtinut doua victorii, dintre care una absolut spectaculoasa, 3-2 in meciul 4 cu Mie Skov, cea mai buna jucatoare daneza a echipei sale, iar Mihaela Ilie a adus celalalt punct.

Asadar, calificare meritata pentru Dumbravita, care si anul trecut reusea o performanta memorabila, cand a ajuns pana in sferturile de finala ale competitiei.

COLABORATORI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft