Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Echipa de rugby incepe deja returul. Primul meci, la Cluj

Prima paginăŞtiri Echipa de rugby incepe deja returul. Primul meci, la Cluj
15.10.2019

SCM Timisoara a stat în ultima etapă a turului din Superligă, deoarece actuala ediție implică un număr impar de echipe, șapte. Trupa banateana joacă miercuri, 16 octombrie pe terenul formației Universitatea Cluj, în etapa a VIII-a, prima a returului. Partida va începe la ora 16,00.

Vor fi noutăți în XV-le de start: echipa tehnică va oferi o șansă jucătorilor mai puțin folosiți. Vor lipsi în continuare din motive medicale Pungea, Fercu, Conache, Melinte și Iftimiciuc.

„În condițiile în care am stat în weekend, am avut răgazul de a ne gândi la ce avem de făcut si de a ne împrospăta forțele. Meciul de la Cluj este important pentru noi, iar cei ce vor intra pe teren trebuie să arate ca merită să joace la această echipă. Suntem într-un moment în care fiecare punct contează și ne dorim victoria cu bonus ofensiv”, a spus antrenorul Timișoara Saracens, Sosene Anesi.

Timișoara Saracens a anunțat următoarea formație probabilă: Taupaki, Halalilo (pilieri), Căpățână (taloner), Popârlan, Mureșan (linia a doua), Tătăruș, Lazăr (flankeri), Strătilă (nr. 8), Rupanu (mijlocaș la grămadă), Vaovasa (uvertură), Popa, Maliepo (centri), Simionescu, Shennan (aripi), Samoa (fundaș).

„Mergem după toate cele cinci puncte, dar la fel de important este ca după acest meci să nu mai avem jucatori accidentati. Am analizat bine ce s-a întâmplat în tur, am vazut unde am greșit si vrem să nu repetăm ceea ce am făcut rău”, a spus Eugen Căpățână, capitanul echipei.

Trei echipe s-au detașat în fruntea clasamentului, după turul Superligii: Știința Baia Mare 28 puncte, Steaua București 25, Timișoara Saracens 22.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft