Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Esec scontat la Bucuresti, urmeaza derby-ul Banatului la volei feminin

Prima paginăŞtiri Esec scontat la Bucuresti, urmeaza derby-ul Banatului la volei feminin
18.01.2018

UVT Agroland Timișoara a părăsit aseară adio de la Cupa României de volei feminin. Echipa antrenată de Bogdan Paul a fost eliminată în sferturi de CSM București, una dintre pretendentele la câștigarea trofeului, după ce a pierdut și manșa retur din această fază a competiției.

Trupa din capitală s-a impus din nou, scontat, cu 3-0 (16, 20, 14), la capătul unui meci în care pentru trupa de pe Bega au evoluat și jucătoarele folosite mai puțin în acest sezon. Junioara Larisa Vasilică a fost cea mai bună realizatoare pentru Agro, ea reușind opt puncte.

Agroland revine astăzi în Timişoara şi are timp să pregătească bine jocul de sâmbătă, din deplasare, de la ora 19.30. Timişorencele întâlnesc echipa ce a ţinut stindardul Timişului în voleiul feminin, sus, în ultimii ani, CSM Lugoj.

Agro a învins în tur cu 3-0 şi are un sezon memorabil chiar din primul an de elită. Elevele lui Bogdan Paul sunt pe locul 5 cu 20 de puncte. Pe locul 6, dar doar cu 10 puncte se află CSM Lugoj, echipă ce se luptă cu Dinamo pentru intrarea în play-off în locurile 1-6.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft