Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Fara emotii. Simona Halep a ajuns in sferturi la Wimbledon

Prima paginăŞtiri Fara emotii. Simona Halep a ajuns in sferturi la Wimbledon
08.07.2019

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile celui de-al treilea Mare Şlem al anului, Wimbledon, după victoria cu 2-0 la seturi (6-3; 6-3) în faţa lui Cori Gauff (SUA; 313 WTA).

Românca a reuşit 17 lovituri câştigătoare, cu 14 greşeli neforţate, iar lipsa de experienţă a lui Gauff s-a văzut din plin, mai ales în punctele în care tensiunea a atins cote înalte. La final, după 6-3, 6-3 în două seturi, Halep şi-a exprimat sentimentele şi, foarte optimistă, a vorbit şi despre adversara din sferturi, Shuan Zhang.

"Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în sferturi, e un turneu special pentru mine, m-am simţit bine. Celor din tribune le-a plăcut meciul. Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, am încercat şi anul trecut să joc bine pe iarbă, dar nu a fost cazul. Acum încerc să joc mai bine. O să-mi iau revanşa în faţa ei, e o şansă bună în sferturile de finală", a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon 2019 îi asigură Simonei Halep menţinerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze. Simona, acum pe locul 6 în clasamentul în timp real, nu mai poate fi întrecută decât de Elina Svitolina - care ar avea nevoie să câştige un meci în plus faţă de româncă, sau de Johanna Konta.

În sferturi, Simona Halep va juca în compania lui Shuai Zhang (China; 50 WTA).

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft