Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Gala Campionilor Romaniei, la episodul in care s-a vorbit despre performanta fara tehnologia moderna de astazi

Prima paginăŞtiri Gala Campionilor Romaniei, la episodul in care s-a vorbit despre performanta fara tehnologia moderna de astazi
14.02.2018

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş a organizat astăzi a 9-a înâlnire dintre campionii de ieri şi campionii de mâine, din cadrul campaniei ”Campionii României în școală, liceu și universitate” .

Locul de defăşurare a fost Şcoala Generală nr.18, o fostă „generală” sportivă, care a dat mulţi campioni mondiali şi europeni, dar care a ajuns o şcoală fără sală de sport...

În faţa a aproximativ 70 de copii din clasele a V-a, a VII-a şi a VIII-a a fost prezentă Andreea Ulmeanu, campioană mondială cu echipa de gimnastică a României la Gent, în Beligia, anul 2001, şi rezerva generaţiei de aur, care la Jocurile Olimpice de la Sydney lua titulri pe bandă rulantă.

A fost o oră interactivă, în care s-a vorbit despre importanţa sportului în societate, în viaţa de zi cu zi, despre sacrificii, dar şi despre accidentări. Un subiect aparte a însemnat şi cantonamentul de la Deva, acolo unde Andreea Ulmeanu a stat... 7 ani de zile, fără telefon mobil, facebook, instagram şi alte „minuni” tehnologice din ziua de astaăzi. Şi da, se putea face performanţă, poate mai bine în acele vremuri, când exista mai multă ambiţie şi determinare, decât acum în epoca reţelelor sociale.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft