Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Gala Tineretului din România 2019 - Iasi

Prima paginăŞtiri Gala Tineretului din România 2019 - Iasi
26.09.2019

 

Ministerul Tineretului și Sportului organizează în data de 26 octombrie 2019, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, Gala Tineretului din România, eveniment de tradiție, aflat la cea de-a șasea ediție.

Gala Tineretului din România își propune să evidențieze și să recunoască importanta contribuție a tinerilor la dezvoltarea comunităților din care fac parte, pe parcursul anilor 2018 și 2019, manifestată prin proiecte și inițiative, în diferite domenii de interes pentru generația lor.

Anunt complet in format PDF

 

Prezentul Regulament stabilește detaliile participării la cea de a șasea ediție a evenimentului Gala Tineretului din România, precum și condițiile și criteriile de eligibilitate pentru înscrierea candidaturilor la categoriile din cadrul galei de premiere a activității de tineret.
Inițiată și organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, Gala Tineretului din România va avea loc în data de 26 octombrie 2019, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.
Gala din acest an are în centru conceptul: Visăm și creăm împreună!
La eveniment se pot înscrie organizații neguvernamentale, instituții publice, grupuri informale, companii sau orice alte structuri care au derulat proiecte cu impact pentru tineri.

Regulament complet in format PDF

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft