Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Hai la inot! Cupa DKMT, in weekend

Prima paginăŞtiri Hai la inot! Cupa DKMT, in weekend
23.11.2018

Timisorenii sunt invitati sambata, 24 noiembrie, ora 12:00, sa participe la “Cupa Euroregiunii DKMT la Inot Masters”, un concurs de inot de amatori dedicat adultilor.

Programul concursului include probe care apar mai rar in programele concursurilor, atât probe lungi, de anduranță, cât și probe foarte scurte (25 m). De asemenea, se organizeaza probe de stafeta. Competitorii clasati pe primele trei locuri la fiecare proba din cadrul unei categorii de varsta vor primi medalii, iar echipelor de ştafetă clasate pe primele 3 locuri, la fiecare categorie, li se vor acorda diplome. Probele se vor desfăşura în măsura în care există înscrieri.

Se pot înscrie în concurs persoane care au împlinit 18 ani la data concursului, indiferent daca activeaza intr-un club sportiv sau nu. Nu există baremuri de calificare. Se pot face înscrieri şi la faţa locului.

Inotul masters implica adulti care practica acest sport ca amatori, participarea, in sine, fiind mai importanta decat rezultatele. Sportivii concureaza pe grupe de varsta: 25-29, 30-34, 35-39, samd, cu categorii de 5 ani, ultima categorie incluzind orice varsta peste 100 de ani.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Inot MASTERS Timisoara in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea de Vest.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft