Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Incep luptele pe semicerc! Poli joaca la Minaur

Prima paginăŞtiri Incep luptele pe semicerc! Poli joaca la Minaur
29.01.2020

SCM Politehnica reia sezonul oficial, cu a doua etapă a returului din sezonul regulat, pe terenul uneia dintre rivalele vechi ale campionatului, Minaur Baia Mare. Meciul e programat mâine (joi, 30 ianuarie), de la ora 18.

Marius Sadoveac mai trebuie să stea o săptămână sau poate chiar 10 zile, în timp ce Cristian Fenici a început antrenamentele cu echipa, în cursul zilei de luni. ”Să vedem dacă ne poate ajuta atât de repede; el își dorește mereu să joace, e un luptător” spunea antrenorul Pero Milosevic cu o zi înaintea plecării spre Baia Mare. Tehnicianul muntenegrean încearcă să-și monteze elevii pentru meci: ”Nu mergem învinși de la început, vom juca tot ceea ce putem noi mai bine. Doar cu apărarea și disciplina tactică ofensivă vom putea da replică unei echipe, care anul acesta au reușit să facă cel mai bun lot al ultimilor ani. Unii dintre băieții noștri trebuie să dea mai mult pe teren, pentru a încerca să obținem un rezultat bun. Suntem într-o formulă ușor diferită față de ultimele meciuri pe care le-am disputat la finalul anului trecut, dar sunt sigur că am făcut o pregătire bună.”

Băieții nou veniți în această iarnă sunt apți, dar mai au încă nevoie de integrare în sistemele de joc în opinia lui Pero Milosevic: ”Deocamdată noul pivot (n. n. Enculescu) va fi folosit mai ales pe faza defensivă, pentru că în atac vom evolua cu Baican sau Irimescu, ambii fiind mult mai experimentați. Noul inter dreapta (n. n. Fodorean) va fi mai prezent în joc și pe faza ofensivă, mai ales că lipsește Marius Sadoveac”.

Portarul Mohsen Babasafari se va alătura lotului alb-violet direct la Baia Mare, deoarece portarul iranian se întoarce azi de la echipa națională, cu care a terminat pe locul 6 la Campionatul Asiei. Babasafari trebuie să sosească azi în București și apoi să ajungă în Maramureș.

Meciul dintre Minaur Baia Mare și SCM Politehnica Timișoara va fi arbitrat mâine de cuplul mureșean Adrian Nacu/ Adrian Rucoi și supervizat de observatorul Viorel Ciucan (București).

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft