Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Incepe lupta pe semicerc! Turda, prima batalie si cea mai importanta pentru alb-violeti

Prima paginăŞtiri Incepe lupta pe semicerc! Turda, prima batalie si cea mai importanta pentru alb-violeti
31.01.2017

SCM Politehnica merge la Turda pentru a realiza un start de bun augur în partidele oficiale din 2017. O victorie în Ardeal echivalează cu atingerea unuia dintre obiectivele interne ale grupării bănăţene – calificarea în Turneul Final Four de Cupa României. Întâlnirea din sferturile de finală cu Potaissa Turda se joacă în manşă unică, în deplasare, marţi 31 ianuarie, de la ora 18, televizat la Digisport.

Alb-violeţii au făcut două antrenamente în efectiv complet, inclusiv cu Santeiu refăcut după entorsa din urmă cu 10 zile şi Lazarov revenit de la naţionala Macedoniei, cu care a participat la Campionatul Mondial. O şedinţă de pregătire e programată şi la Turda, astăzi, în seara dinaintea meciului.

Ca şi înaintea altor confruntări decisive, antrenorul Pero Milosevic caută să-şi mobilizeze jucătorii şi să-i încarce cu spiritul de luptă:

„Meciul de campionat pe care l-am jucat ultima dată cu cei de la Turda a fost poate cel mai bun al sezonului intern, a fost o victorie la 8 goluri diferenţă (n. n. 28-20 pentru Politehnica), dar nu poate semăna cu jocul pe care noi îl vom disputa acum în Cupa României. Trebuie să fim pregătiţi să avem mult curaj, disciplină şi o bună defensivă. Fără o apărare bine organizată şi o poartă care să ne ţină în meci nu avem ce căuta acolo. Sunt mulţumit de cum am lucrat la antrenamente şi cum ne-am prezentat în meciurile amicale. Singurul aspect care m-a nemulţumit a fost acela că nu ne-am putut pregăti tot timpul împreună, din cauza accidentărilor şi a convocărilor la loturi”.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft