Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Informatica a adus titlul acasă

Prima paginăŞtiri Informatica a adus titlul acasă
28.05.2019

Echipa de juniori U19 a clubului Informatica Timișoara a cucerit luni seară titlul de campioană a României.

Trupa pregătită de Valentin Ilaș s-a impus în ultimul act al turneului final al Campionatului Național în fața formației CSM Târgu Mureș cu scorul de 4-1. Triumful de la Piatra Neamț vine la aproape trei luni după cel de la Odorheiu Secuiesc, din Cupa României, bănățenii reușind astfel eventul, reușit sezonul trecut de echipa de seniori a Informaticii Timișoara.

Informatica a încheiat în avantaj prima repriză a finalei, după golul reușit de Mihnea Toader. La reluare, tot bănățenii au fost cei care au marcat primii, prin Andrei Grosu. CSM Târgu Mureș a punctat prin Alexandru Cucuieț, a jucat „5 contra 4”, dar nu a mai reușit să înscrie. Pe final, echipa lui Valentin Ilaș a mai marcat de două ori, prin Gorsu și Gavrilă.

Sergiu Gavrila, cu 8 reusite, a fost cel mai bun marcator al turneului pentru Informatica Timișoara. Mihnea Toader, autor a 5 goluri, a bifat al doilea event consecutiv la juniori, după cel de anul trecut cu Autobergamo Deva.

„E o victorie mare, o victorie a dăruirii, o recompensă uriașă pentru munca depusă de această echipă. Am spus încă din iarnă că Informatica Timișoara are ca obiectiv eventul și am reușit să ne îndeplinim acest obiectiv”, a spus Florin Chirițescu, directorul sportiv al echipei Informatica Timișoara.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft