Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Informatica a incheiat pe locul secund in grupa din Liga Campionilor

Prima paginăŞtiri Informatica a incheiat pe locul secund in grupa din Liga Campionilor
08.10.2018

Prima aventura a Informaticii in UEFA Futsal Champions League s-a incheiat cu clasarea echipei banatene pe locul al doilea in grupa din Main Round.

Jucatorii antrenati de Robert Lupu au impresionat in fiecare meci pe care l-au jucat, chiar daca au pierdut primul joc impotriva germanilor de la Hohenstein si au remizat in meciul decisiv pentru calificarea in Elite Round cu polonezii de la Record.

In toate cele trei partide, baietii lui Robert Lupu si-au dominat adversarii si au jucat un futsal de mare calitate, insa lipsa de concentrare la finalizare si uneori ghinionul au costat calificarea in elita futsalului european.

Informatica se poate mandri ca a fost singura echipa care a reprezentat Romania in grupele principale ale unei competitii UEFA in acest sezon, la nivel de seniori, unde a inregistrat o victorie, un egal si o infrangere.

Din pacate doar primul loc a asigurat calificarea mai departe, dar per total acest loc 2 obtinut in grupa, inseamna mult pentru o echipa participanta in premiera in cea mai tare competitie de futsal din Europa.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft