Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Informatica, încă un pas spre primul titlu de campioană. Finala Ligii I la futsal se mută la Timișoara

Prima paginăŞtiri Informatica, încă un pas spre primul titlu de campioană. Finala Ligii I la futsal se mută la Timișoara
16.05.2018

Sala Sporturilor din Galați a găzduit marți seară cel de-al doilea meci al finalei Ligii I la futsal.

Învingătoare luni în primul meci, scor 1-0, disputat tot pe malul Dunării, Informatica Timișoara a făcut un pas important spre primul său titlu din istorie, după ce a trecut, la loviturile de departajare, de CS United Galați, scor 6-4 (2-2, 1-1, 3-1 la loviturile de departajare).

Bănățenii au în acest moment 2-0 la general și mai au nevoie de un succes pentru a deveni campioni ai României la futsal. Finala se mută la Timișoara, unde sunt programate următoarele două meciuri.

„Știam că echipele se vor deschide astăzi, spre deosebire de primul meci, și că se vor marca mult mai multe goluri. Galațiul ne-a oferit mult mai multe șanse de a înscrie și am profitat de asta. Au fost perioade de joc în care am fost peste adversar, dar au fost și momente în care Galațiul ne-a dominat. Mă bucur pentru această victorie, care ne aduce tot mai aproape de titlul de campioană, primul din istoria clubului nostru. Trebuie să rămânem însă ancorați în realitate, să nu ne vedem deja campioni, chiar dacă duelul din finală se mută la Timișoara, iar noi mai avem nevoie de o victorie. Va fi în continuare foarte greu”, a declarat pentru frf.ro Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft