Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Informatica Timișoara s-a calificat în grupele principale ale UEFA Futsal Champions League

Prima paginăŞtiri Informatica Timișoara s-a calificat în grupele principale ale UEFA Futsal Champions League
03.09.2018

Succes de prestigiu pentru Informatica Timișoara, supercampioana României la futsal, care sâmbătă seară a obținut biletele pentru Main Round-ul UEFA Futsal Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi din lume.

Învingătoare joi în primul meci al Grupei H, 9-2 cu Osmanlıspor, campioana Turciei, Informatica a jucat partida decisivă sâmbătă seară, în compania echipei Lynx Futsal Club. Campioana Gibraltarului trecuse vineri de Osmanlıspor cu scorul de 5-2, confruntarea devenind astfel o adevărată finală a Grupei H, grupă găzduită de Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara.

Cu șapte spanioli, un brazilian, un columbian, un argentinian și un singur jucător din Gibraltar, Lynx lăsase o impresie bună după succesul în fața campioanei Turciei, doar că Informatica Timișoara nu i-a dat vreo șansă în „finala” Grupei H! Trupa lui Robert Lupu a început tare partida, iar prima repriză, la finalul căreia conduceau cu 4-0, a fost una aproape perfectă. La reluare, tot bănățenii au fost cei care au marcat, de încă două ori, reușind în același timp să păstreze poarta intactă, pentru un scor final de 6-0.

„Suntem fericiți pentru această calificare, rodul muncii în echipă, a devotamentului acestor jucători fantastici, unii dintre ei abia veniți la echipă, dar care s-au adaptat rapid, care au înțeles exact filozofia noastră, care au intrat în familia noastră. Am abordat meciurile din această grupă cu seriozitate, așa cum spuneam și înaintea debutului în Liga Campionilor, iar asta s-a văzut. Nu am făcut nicio concesie adversarilor, nu le-am dat șanse să spere. Sunt mândru de această echipă, de acești băieți”, a spus Robert Lupu, antrenorul campioanei României.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft