Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Infrangere dureroasa in ultimul act al Cupei Romaniei pentru Timisoara Saracens

Prima paginăŞtiri Infrangere dureroasa in ultimul act al Cupei Romaniei pentru Timisoara Saracens
02.12.2019

CSA Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Românei la rugby, sâmbătă, în direct la TVR, după ce a învins-o în finală pe Timişoara Saracens, cu scorul de 22-19 (13-9), pe Stadionul Noua din Braşov. Este primul trofeu obţinut în ultimii 10 ani de bucureşteni. Pentru timișoreni este a doua finală pierdută la rând, ei înclinându-se și sezonul trecut în fața CSM-ului din București.

Meciul a fost foarte disputat, fiecare echipă marcând câte un singur eseu, restul punctelor venid din lovituri de picior. Victoria Stelei a fost obținută în ultimele trei minute de joc prin lovitura de pedeapsă transformată de Florin Vlaicu.

Militarii şi-au luat revanşa după înfrângerea de acum 4 ani, tot din finală, 14 la 17, şi câştigă primul trofeu după un deceniu în care rugby-ul românesc a fost dominat de Baia Mare şi Timişoara.

Timişoara Saracens rămâne cu patru trofee ale Cupei României în palmares (2011, 2014, 2015, 2016).

Diacomnescu, respectiv Morrison au marcat singurele eseuri ale partidei, restul punctelor fiind înscrise cu lovituri de picior de Vlaicu și Samoa.

Arbitrajul a fost destul de dubios și a avantajat echipa câștigătoare, bucreșteanul Șerban împărțind dreptatea în acest joc.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft