Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Intariri pentru vicecampioana tarii la fotbal feminin

Prima paginăŞtiri Intariri pentru vicecampioana tarii la fotbal feminin
19.07.2019

Primele noutăți din lotul Fortunei Becicherecu Mic pentru sezonul următor sunt Adina Rognean și Maria Neacșu, ambele urmând să efectueze astăzi primul antrenament alături de echipă.

Adina Rognean are 25 de ani și este studentă la Facultate de Educație Fizică și Sport. Vine la Fortuna de la Heniu Prundu Bârgăului, echipă cu care a încheiat sezonul trecut pe locul trei și a jucat finala Cupei României în sezonul 2017-2018. Înainte a evoluat la Navobi Iași, vicecampioana sezonului 2016-2017 și finalista Cupei României. Adina are la activ și câteva selecții la Echipa Națională.

„Este o provocare să vin la Fortuna Becicherecu Mic după sezonul foarte bun făcut de această echipă în sezonul trecut. Mă bucur că voi juca la vicecampioana Ligii I și finalista Cupei României și consider că în viitor poate ajunge și mai sus! Îmi propun să marchez cât mai multe goluri și să contribui la îndeplinirea obiectivelor acestui club!”, a spus jucatoarea.

Maria Neacșu vine teoretic de la CSȘ Târgoviște, dar practic în ultimele două sezoane a jucat ca împrumut la CFR Timișoara, apoi la ”U” Olimpia Cluj, alături de care a câștigat în acest an titlul de campioană. Are 20 de ani, este din București și a început fotbalul la echipa de băieți Arsenal Sport, făcând trecerea la fotbalul feminin la vârsta de 14 ani, când s-a legitimat la echipa din Târgoviște. La fel ca și Adina, Maria are selecții la Echipa Națională.

„După un an petrecut la ”U” Olimpia Cluj, am decis să revin în Banat, dar de data aceasta la Fortuna Becicherecu Mic. Vreau să mă pregătesc foarte bine, să evoluez cât mai mult și îmi doresc să câștig campionatul și Cupa României alături de acest club. Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea familiei Fortuna și abia aștept să mă alătur fetelor la antrenamente”, a spus fotbalista.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft