Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Invitatie la baschet! Incepe Top 6

Prima paginăŞtiri Invitatie la baschet! Incepe Top 6
18.01.2019

SCM Timișoara și CSU Sibiu se întâlnesc din nou la sala Constantin Jude, la 27 de zile distanță de precedenta lor înfruntare, ce a avut loc tot în sala de pe aleea Ripensia. Atunci, la 22 decembrie 2018, partida a contat pentru etapa a XI-a din prima fază a campionatului, acum se joacă pentru prima rundă din Top 6.

SCM și Sibiul s-au întâlnit în rundele cu numerele 4 și 11: ardelenii au câștigat ambele jocuri, la aceeași diferență de scor: 90-78, în sala Transilvania, 99-87, în sala Constantin Jude. Chiar dacă ecartul a fost ”de două cifre”, sibienii s-au desprins în ambele cazuri în ultimele minute.

Punctele din prima fază a campionatului se păstrează, astfel că sibienii iau startul cu o zestre de 25 de puncte, cu care ocupă primul loc, în vreme ce trupa viola se află la cota 19 și ocupă poziția a șasea. Partida SCM Timișoara – CSU Sibiu se joacă vineri, 18 ianuarie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude.

Acesta este al treilea sezon consecutiv când Timișoara este prezentă în Top 6 - Grupa Roșie, cum se numește mai nou. Cele zece etape din această grupă se vor juca până la începutul lunii aprile, cu o pauză la mijlocul lui februarie, pentru meciurile echipei naționale.

”Începem Grupa Roșie cu un meci de foc, împotriva liderului, o echipă puternică din toate punctele de vedere. Noi nu avem nicio presiune, după calificarea în Top 6, dar trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm în această grupă, să etalăm cel mai bun baschet al nostru și – de ce nu? – să încercăm să oferim unele surprize”, a spus Cristian Bota, antrenorul SCM Timișoara.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft