Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Jiu jitsu pentru copii la Timisoara. Concept nou de arte martiale

Prima paginăŞtiri Jiu jitsu pentru copii la Timisoara. Concept nou de arte martiale
06.03.2019

Titans Fight Team, cel mai respectabil club de jiu-jitsu din Timisoara, trece la un nivel superior. Dupa sase ani in care a acumulat experienta necesara pentru noi incercari, Titans Fight Team va inaugura o nouă sectie, care va fi destinata copiilor, in data de 6 martie, la sala CSS 1 (Calea Torontalului, nr. 10/12).

Este vorba despre un concept nou, in care parintii, copiii si jiu-jitsu vor fi cei trei parteneri/actori principali ai proiectului, iar respectul, pretenia, responsabilitatea, sanatatea, grija, perceptia si manierele sunt cele sapte elemente esentiale in derularea lui, elemente ce se regasesc si pe sigla clubului.

Filozofia din spatele proiectului Titans Kids Evolution o dezvaluie Liviu Surlas, antrenorul si managerul clubului, dar sşi viitorul mentor al unei generatii de copii care vor fi mai responsabili şi mai puternici:

„Titans Kids Evolution s-a nascut din dorinta de a schimba ceva, de a da generatiei viitoare impulsul de a fi diferita. Prin acest sistem care se cheama si evolution ne propunem sa sadim copiilor dorinţa de a acumula, de a se adapta si de a evolua continuu. Titans Kids Evolution vrea sa dea impulsul necesar dezvoltarii fizice si psihice prin implementarea unui sistem gandit sa produca o schimbare pozitiva. Sistemul creaza o „triangulatie” intre familie – copil – jiu-jitsu, o conexiune stransa care se completează una pe cealalta in procesul de crestere, reusind sa aduca rezultate benefice. O sa punem in carca Jiu Jitsu-lui, sportul cu cea mai mare ascensiune din lume datorita eficientei sale, tot acest sistem benefic prin care copiii isi gasesc motivatia interioara de a deveni mai buni. Cred ca asta isi doresc toti parintii pentru copiii lor, sa devina oameni cu principii puternice, fara frica eşecului, cu valori incontestabile si cu o dorinta „nebuna” de a evolua continuu, mai pe scurt – oameni de succes. Vrem sa cream o generatie care sa nu cunoasca limite atunci cand isi propune ceva si prin acest proiect sa redam societatii generatia succesului, o alta perceptie asupra lucrurilor, care poseda o noua viziune si o alta mentalitate, motivata sa reuseasca si pregatita sa infrunte orice obstacol, care gandeste pozitiv, motivandu-i pe cei din jurul lor sa se schimbe in directia buna”.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft