Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Laurenţiu Danciu, sportivul numărul 1 din Timiş în 2018 la Gala Sportului organizată de DJST

Prima paginăŞtiri Laurenţiu Danciu, sportivul numărul 1 din Timiş în 2018 la Gala Sportului organizată de DJST
20.12.2018

Festivitatea de premiere a sportivilor timiseni medaliati la competitiile internationale si nationale in anul 2018, a avut loc miercuri seara la restaurantul Flora. Aceasta manifestare sportiva este organizata de Directia Judeteana pentru sport si Tineret Timis, premile decernate in aceasta gala au fost finantate in totalitate si in acest an de DJST.

Sportivul numarul unu al judetului este canotorul Laurentiu Danciu. „Am avut un an bun, mi-am îndeplint toate obiectivele, un an cu rezultate foarte bune, de care sunt mulţumit. Nu mă aşteptam să fiu numărul 1, am aflat pe ultima sută de metri. Sunt bucuros, mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru invitaţia făcută şi îmi doresc ca şi pe viitor să am rezultate bune. Buenos Aires a fost frumos, un vis împlinit. Majoritatea am avut încredere în noi. În 2019 vreau să mă menţin foarte sus pentru că am trecut acum la seniori şi vreau să mă apropii de cei mari”, a declarat Laurenţiu Danciu.

„Azi am primit vestea de la antrenorul federal, Laurenţiu Danciu va pleca în Italia, ceea ce înseamnă că se va pregăti pentru Jocurile Olimpice… Au fost mari sacrificii din partea autorităţilor şi în primul rând a CSM-ului şi dorinţa sa de a rămâne. A avut oferte foarte mari. La Steaua, la Dinamo, dar a stat de vorbă cu mine, că se poate practica şi aici canotajul de mare performanţă. Dacă autorităţile nu pot ţine un sportiv care va merge la JO, atunci închidem porţile şi ne lăsăm de treabă”, a spus Zlatomir Balojin, antrenorul sportivului şi tot odată antrenorul anului.

Echipa anului la jocuri sportivie a fost declarată Informatica Timişoara, interesant e că premiul a fost ridicat de Gabriel Lungu, preşedinte-finanţator demisionar, şi Robert Lupu, ex-antrenor jucător al echipei. Semn că cei doi rămân apropiaţi clubului. Echipa anului la sporturi individuale e CSU Politehnica (feminin şi masculin). Iar la sporturi neolimpice s-a impus Emilian Dan (navomodelism).

„A fost un an bun, cu multe schimbări în top faţă de anii trecuţi, dar suntem bucuroşi că există continuitate în rezultate. Din păcate ne-am despărţit de o serie d eoameni care au făcut multe pentru sportul timişean, iar acum au trecut în lumea celor drepţi. 2019 este an preolimpic şi ne dorim rezultate şi mai bune”, a spus directorul DJST, Adrian Tal.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft