Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Lectie deschisă despre kaiac-canoe si spiritul olimpic

Prima paginăŞtiri Lectie deschisă despre kaiac-canoe si spiritul olimpic
07.06.2018

Caravana ”Campionii României în școală, liceu și universitate” a popsit astăzi la Şcoala Generală din Parţa. În fața a 50 de elevi din localitate, a fost prezent multiplul campion naţional și participant la JO de la Londra 2012 - kaiacistul Bogdan Mada, împreună cu antrenorul de kaiac-canoe Florin Diaconu.

Cei doi invitaţi speciali au vorbit despre pasiunea pentru sport, dăruirea, sacrificiile, dar şi ceea ce înseamnă o participare la Jocurile Olimpice, într-adevăr un moment care poate schimba vieţi.

Este important de reţinut şi că judeţul Timiş a dat în ultimii ani mulţi campioni naţionali şi europeni la canotaj, iar printre ei s-au numărat şi sportivi care au venit din zona rurală, aşadar oricine poate deveni campion, atâta timp cât munceşte serios şi are o dorinţă arzătoare să i se cânte imnul...

„Am petrecut la Parţa o oră activă cu elevi dornici de a cunoaşte secretele acestui sport minunat, care României i-a adus multă satisfacţie la competiţiile majore. Le mulţumim şi celor doi invitaţi, care şi-au făcut timp pentru a le vorbi copiilor despre ce înseamnă să fi sportiv de performanţă”, a spus directorul Direcţiei Judeşebne de Sport şi Tineret Timiş, Adrian Tal, aflat la a 14-lea episod al caravanei ”Campionii României în școală, liceu și universitate”.

  

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft