Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Mari campioni ai Romaniei, campanie de strangere de fonduri

Prima paginăŞtiri Mari campioni ai Romaniei, campanie de strangere de fonduri
10.04.2020

Mari campioni ai României participă la o campanie de strângere de fonduri pentru protecţia cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Marie Curie" din Capitală, se arată într-un comunicat de presă.

Foşti şi actuali sportivi vor dona obiecte care vor fi licitate în mediul online, banii strânşi urmând a fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de protecţie pentru medici.

"În plină pandemie de COVID-19, marii campioni ai sportului românesc participă la o campanie prin care se strâng fonduri pentru protecţia medicilor. Camelia Potec, Mihai Leu, Valeria Răcilă, Mihai Covaliu, Laura Badea şi alte personalităţi din lumea sportului vor dona bani şi obiecte cu valoare sentimentală, care vor fi licitate online de fani. Fondurile astfel obţinute vor fi folosite pentru achiziţionarea de materiale de protecţie pentru cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii ''Maria Sklodowska Curie'' din Bucureşti. Campania ''Campionii Strâng Rândurile'', probabil cea mai mare campanie umanitară a sportului românesc, este iniţiată de Asociaţia Junior Sport şi organizată de Asociaţia de Medicină pentru Sănătate Publică", se arată în comunicatul citat.

În zilele următoare, personalităţi importante ale sportului românesc vor dona echipamente purtate la competiţii importante, medalii, cupe, diplome, aceste obiecte urmând să fie licitate pe pagina de eveniment "Campionii strâng rândurile" - campanie umanitară (Facebook).

Reprezentanţii comunităţii sportive care vor să susţină campania prin donaţii în bani, pot depune sume în contul RO76BRDE441SV94664304410, deschis de Asociaţia Junior Sport - principalul organizator al evenimentului - la BRD, Sucursala Almasul.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft