Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

O ultima sansa de a vedea live castigatorii Cupei Romaniei la handbal in acest sezon

Prima paginăŞtiri O ultima sansa de a vedea live castigatorii Cupei Romaniei la handbal in acest sezon
14.05.2019

A doua jumătate a lunii mai încheie socotelile și în campionat pentru SCM Politehnica Timișoara, care are în față ultimul adversar al competiției interne. Bănățenii întâlnesc CSM Focșani, mâine (miercuri) de la ora 18.00 în primul meci al partidei de clasament pentru locul 7. Partida e programată la sala „Constantin Jude”, urmând să fie arbitrată de cuplul maramureșean Gherman/Moldovan și supervizată de observatorul Gheorghe Năsturel din Reșița.

Sfârșitul ediției 2018-2019 e plin de indisponibilități pentru formația bănățeană. Din motive medicale, privesc și acest meci de pe margine Dragas, Șania și Sadoveac. Un alt jucător, a cărui prezență pe teren e incertă, este pivotul Gheorghe Irimescu; el a avut de suferit la finalul săptămânii de pe urma unui virus stomacal și a necesitat perfuzii pentru putea reveni la antrenamente. Cel de-al patrulea absent sigur este Andrei Păiuș, care stă și în acest meci, după cele două etape de suspendare dictate de Comisia de Disciplină, în urma descalificării din jocul cu Dobrogea Sud Constanța.

„Chiar dacă și acum condițiile sunt dificile pentru noi, vom intra și vom lupta. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun până la finalul jocurilor oficiale. Nu e ușor să rezolvăm meciul din două victorii, dar vom încerca. Am arătat și în partida precedentă, cu CSM București, că și cu absențe din lot putem câștiga un meci greu. Focșani a realizat ceva extraordinar în acest sezon, prin calificarea în play-off și în turneul final de Cupa României și pentru asta îi respectăm mult”, a spus Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Întâlnirile directe dintre SCM Politehnica și CSM Focșani, din acest sezon, au ajuns la „borna 4”. Bilanțul precedentelor trei întâlniri e favorabil violeților cu două victorii și un meci egal. Cel mai clar și cel mai prețios triumf a fost cel din semifinala Cupei României, 25-18 chiar pe terenul moldovenilor, performanță ce a permis Politehnicii să joace și să câștige trofeul în prima jumătate a lunii martie. În Liga Națională, Timișoara s-a impus acasă, toamna trecută, cu 33-29, iar la finele lunii martie din acest an a terminat la egalitate, 28-28, la Focșani.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft