Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Opt jucatori noi si multe sperante la echipa de rugby a orasului

Prima paginăŞtiri Opt jucatori noi si multe sperante la echipa de rugby a orasului
26.07.2019

Ambitii mari la Timisoara Saracens, cea mai buna echipa de rugby din Romania in ultimul deceniu, care a avut insa parte de un ultim sezon fara trofeu. Managerul Attila Brosovszki, alături de antrenorii confirmați pentru sezonul 2019/2020, Sosene Anesi (Antrenor Principal) și Ulises Gamboa (Antrenor Secund), au prezentat cei opt jucători proaspăt transferați la Timișoara.

Bidzina Samkharadze (mijlocaș la grămadă, 35 ani), cu experiență îndelungată în SuperLigă, revine în Banat după șase sezoane petrecute la CSM Știința Baia Mare pentru cel puțin un sezon.

Ionel Melinte (fundaș/mijlocaș la deschidere, 23 ani), Damian Strătilă (Nr. 8, 23 ani) și Marius Lungu (pilier, 23 ani) se alătură echipei leilor de la CSA Steaua București pentru câte două sezoane fiecare.

Moa Maliepo (centru, 23 ani) și Vaovasa Hinckley (mijlocaș la deschidere, 20 ani) sosesc la Timișoara pentru cel puțin două sezoane, după alte două petrecute anterior la CSM București

Jipa Dănuț (19 ani), mijlocașul la deschidere al echipei României U20, fost component al CS Știința Petroșani în sezonul trecut va purta tricoul Timișoarei Saracens timp de patru sezoane, iar Perici Paul (mijlocaș la deschidere, 20 ani), crescut la Timișoara și component al CSU AV Arad în sezonul 2018/19 a semnat cu Timișoara Saracens un contract pentru două sezoane.

„Începem noul sezon cu cei opt jucători proaspăt veniți la Timișoara, alături de cei rămași în echipă din vechea ‹‹gardă›› și vom încerca, anul acesta, să îmbinăm tinerețea cu experiența și să revenim acolo unde Timișoara a fost obișnuită: să joace finalele, să le câștige și să aducă trofee acasă”. (Attila Brosovszki, Manager general)

„Consider că managementul clubului a fost la înălțime în ceea ce privește transferurile pentru noul sezon: câțiva jucători cu experiență, un jucător care revine la Timișoara și per total jucători tineri, talentați, cu perspective. Ceea ce mă bucură foarte mult este faptul că majoritatea jucătorilor sosiți s-au prezentat la primele antrenamente în formă bună și muncesc mult, din greu, cu pozitivism, ceea ce este foarte bine pentru echipă. Sunt nerăbdător să pregătesc noul sezon cu acești jucători și cu cei pe care îi avem deja și sper că ne vom îmbunătăți performanța, învățând din greșelile sezonului trecut și că vom aduce victorii importante în acest an. Prioritatea noastră este să fim bine pregătiți, atât fizic, cât și mental pentru meciurile ce vor urma”. (Sosene Anesi, Antrenor principal)

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft