Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Optimism cu un an inainte de inceperea Jocurilor Olimpice

Prima paginăŞtiri Optimism cu un an inainte de inceperea Jocurilor Olimpice
24.07.2019

Cu fix un an înaintea începerii Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat, conform unui comunicat Agerpres, că îşi doreşte ca delegaţia României să câştige cel puţin zece medalii.

„Eu îmi doresc să depăşim zece medalii, dacă toate lucrurile vor merge aşa cum ne dorim. Mă voi abţine sau poate nu să plâng când îi voi vedea pe sportivii români pe podium, ştiu ce înseamnă să-ţi îndeplineşti un vis”, a afirmat oficialul român.

Mihai Covaliu este de părere că sportivii români trebuie să fie atenţi la modul în care îşi vor gestiona acest an până la Jocurile Olimpice.

“Cel mai important este ca toţi să fie la capacitate maximă din punct de vedere fizic şi mental. Atunci vom putea vorbi de rezultate excepţionale la Jocurile Olimpice. Depinde de fiecare cum va gestiona acest an până la JO. Îţi poţi spori sau diminua şansele la medalii”, a spus preşedintele COSR.

Preşedintele COSR are încredere în delegaţia României şi speră la câştigarea unei medalii la aur la tenis şi fotbal.

"Sunt convins că la tenis putem lua aurul, avem atuuri puternice: Simona Halep şi Horia Tecău. Aşa cum fotbaliştii au reuşit să intre în careul de aşi la EURO, sunt absolut convins că la Tokyo îşi vor propune să urce pe podium. Băieţii au dovedit că au valoare. Când crezi în tine, Olimpiada este locul şi momentul să-ţi îndeplineşti obiectivele. Trebuie să ne aşteptăm ca fiecare sportiv să se autodepăşească, să-şi dorească să urce pe podium. Avem mare încredere în Team România", a explicat Covaliu.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft