Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Permormanta deosebita pentru dansatorii de la Sportim Dance: titlul mondial

Prima paginăŞtiri Permormanta deosebita pentru dansatorii de la Sportim Dance: titlul mondial
24.09.2018

Dansul sportiv romanesc a reusit in acest weekend, prin perechea Zicoane Heler Sebastian Alin & Copos Anca, de la Clubul SPORTIM DANCE din Timisoara, antrenata de Andreea si Emanuel Jebeleanu, componenti ai Lotului National al Romaniei, sa scrie istorie pe plan mondial.

Cei doi sportivi au reusit minunata performanta de a castiga TITLUL MONDIAL la categoria Tineret Standard, fiind singura pereche din istoria dansului care a castigat atat Campionatul European, cat si Campionatul Mondial, in al 2-lea an al categoriei .

„Dorim sa mulțumim FEDERATIEI Mondiale de dans sportiv , FEDERATIEI ROMANE DE DANS SPORTIV pentru tot sprijinul si toata increderea pe care am primit-o in tot parcursul nostru.
Mulțumiri nemăsurate MINISTERULUI TINERETULUI SI SPORTULUI, instituțiilor județene și locale , CONSILIULUI JUDEȚEAN TIMIS , DIRECȚIEI JUDEȚENE PENTRU TINERET si SPORT ȘI PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TIMISOARA, care in fiecare an ne sprijină atât financiar cât si logistic”. a spus antrenorul minunatilor sportivi, Emanuel Jebeleanu.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft