Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Petra și Iancu prind lotul pentru preliminariile Campionatului European

Prima paginăŞtiri Petra și Iancu prind lotul pentru preliminariile Campionatului European
10.08.2018

Două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara au fost reținute în lotul naționalei feminine de volei a României pentru meciurile din grupa F de calificare la Campionatul European din 2019, programate în această lună. Atacantele centrale Andreea Petra și Roxana Iancu se află printre cele 14 voleibaliste cu care staff-ul tehnic al naționalei va aborda primele patru partide din preliminariile EuroVolley.

Staff-ul tehnic al naționalei a stabilit lotul final pentru preliminariile Campionatului European de anul viitor, după meciurile de verificare susținute la finalul săptămânii trecute în compania reprezentativei similare a Greciei, în deplasare. Selecționata elenă a câștigat toate cele trei partide amicale (3-1, 3-2, 3-0).

După întoarcerea delegației „tricolore” în țară, staff-ul tehnic condus de Mădălina Angelescu a stabilit numele celor 14 jucătoare pentru meciurile oficiale din această lună. Două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara vor lua parte la campania de calificare la turneul final al Campionatului European: Andreea Petra și Roxana Iancu.

Vă amintim, alte două jucătoare de la Agroland, Sorina Miclăuș și Petruța Orlandea, au fost în lotul extins al naționalei de senioare în această vară. Orlandea a făcut parte și din lotul deplasat în Grecia, la finalul săptămânii trecute, prilej cu care a debutat pentru prima reprezentativă a țării noastre.

Meciurile de pe teren propriu din preliminarii vor avea loc în Sala Polivalentă din Craiova. România debutează în aceste preliminarii peste o săptămână, la 15 august, cu Bosnia & Herzegovina.

PROGRAMUL MECIURILOR DIN PRELIMINARII

Etapa 1: România – Bosnia & Herzegovina, 15 august, Craiova (ora 17.00)
Etapa 2: Spania – România, 19 august (ora 11.30)
Etapa 3: România – Letonia, 22 august, Craiova (ora 18.00)
Etapa 4: Letonia – România, 26 august (ora 18.00)
Etapa 5: România – Spania, ianuarie 2019
Etapa 6: Bosnia – România, ianuarie 2019

Se califică la turneul final de anul viitor formațiile de pe primele două locuri.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft