Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Poli bate Turda si revine pe locul 3 la handbal

Prima paginăŞtiri Poli bate Turda si revine pe locul 3 la handbal
12.03.2018

Meci jucat cu mare ambiție de ambele părți, dar cu o apărare excelentă a violeților (atât băieții de pe semicerc cât și portarul Adam Savic). Avantajul maxim al bănățenilor, în prima parte a fost de 7 goluri, scor 11-4, în minutul 26 şi 25-15 (repriza secundă). A fost Poli - Potaissa 28-21 (13-7), după un joc în care violeţii au avut atitudine şi determinare.

Antrenorul Pero Milosevic a declarat la finalul meciului: ”Vreau să-mi felicit jucătorii care au făcut o partidă fenomenală în defensivă, dar și pe contraatac. Pe pozițional, atât în inferioritate cât și în superioritate ne-am descurcat foarte bine, Ne-am prezentat excelent în cele mai recente două jocuri și sunt foarte mulțumit. Le mulțumesc și spectatorilor, care ne-au susținut. Astăzi, am făcut într-adevăr o lecție de handbal. Mă gândeam să-l menajez pe Cristi Fenici, dar el a vrut să joace. Am avut o apărare de locuri fruntașe, la fel cum am făcut acel 3-2-1, în victoria din tur de pe terenul lui Dinamo. În plus, cu prestația lui Adam Savic, din poartă, pot spune că am jucat perfect. Sunt foarte mulțumit, nu doar de faza defensivă, pentru că am avut momente foarte bune și în atac. Pentru noi e foarte importantă această victorie în fața unei echipe mari precum cea a Turdei. Nu m-a mulțumit că ne-am relaxat la 10 goluri avantaj; mi-ar fi plăcut să câștigăm și la 10 sau 11 diferență”.

Marcatori Politehnica: Marjanovic 6, Orbovic 5, Cîmpan 4, Krsto Milosevic 3, Vuk Milosevic 2, Șania 2, Fenici 2, Santeiu 3, Lasica 1. La Turda, Zacaciurin a marcat 6 goluri, cu 5 din aruncări de la 7 metri.

Pentru Poli, care a revenit pe locul 3, urmează Turneul Final 4 al Cupei României.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft