Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Poli se impune la Baia Mare intr-un derby al handbalului romanesc

Prima paginăŞtiri Poli se impune la Baia Mare intr-un derby al handbalului romanesc
14.02.2019

27-23 pentru Poli, în etapa a 18-a din Liga Zimbrilor. Handbaliştii bănăţeni s-au desprins din start, au condus cu 8-2 şi chiar dacă Baia Mare a venit la un gol în spate, 11-12 şi 12-13, bănăţenii au apăsat din nou pe acceleraţie şi s-au desprins până la 23-18, închizând jocul fără emoţii la 27-23.

Antrenorul Politehnicii Pero Milosevic a analizat, în câteva idei, meciul disputat la Minaur Baia Mare și încheiat cu o superioritate evidentă din partea băieților în alb și violet. ”Chiar am făcut un joc bun! Am controlat partida, cu ambele faze jucate bine, cu Tcaciuc în formă. Ar fi fost frumos să avem avantaj de 5 goluri după prima repriză. După pauză, am schimbat puțin apărarea cu Vuk avansat la Csepreghi, am mai făcut unele greșeli în atac, dar sunt mulțumit per ansamblu de prestația băieților. Cel mai mult mă bucur că nu a trebuit să-l schimb pe Dragas, care are nevoie de cât mai multe partide în picioare. La fel, pe lângă sentimentul general de mulțumire, am satisfacție că Irimescu și Varo au fost și ei în teren suficient timp, demonstrând că se recuperează și ei din punct de vedere fizic după problemele medicale cu care s-au confruntat.”

Poli fac e34 de puncte, urcă pe 6 şi este la două puncte de locurile 4 şi 5. Marţi, violeţii întâlnescu liderul, acasă, Dobrogea Sud.

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft