Piaţa Iancu Huniade, nr. 3, 300029, Timişoara

Prim pas cu dreptul! Urmeaza turneul final al Cupei

Prima paginăŞtiri Prim pas cu dreptul! Urmeaza turneul final al Cupei
07.03.2019

SCM Poli a invins clar la Suceava, 33-24, in etapa 21 din Liga Yimbrilor, un succes reconfortant si de moral, inainte ca echipa banateana sa debuteze sambata, in turneul final al Cupei Romaniei.

Primă repriză dominată clar de formația bănățeană, care a fost tot timpul la conducere. Diferența maximă, de 9 goluri, s-a înregistrat în trei momente ale finalului primei părți.
La reluare, gazdele au redus din diferență vreme de câteva minute, însă Timișoara a repus nouă sau chiar zece goluri în fața adversarei din această seară. Trebuie remarcat și debutul tânărului portar Robert Rusu în ultimele minute ale întâlnirii, când au fost introduși în teren și ceilalți jucători folosiți mai puțin anterior. La mijlocul reprizei a doua, interul Milos Orbovic a ieșit accidentat; vă vom ține la curent cu starea medicală în perspectiva turneului de Cupa României, din finalul săptămânii.

Marcatorii Politehnicii Timișoara în acest joc: Marjanovic 9, Dragas 6, Milosevic 4, Orbovic 4, Cîmpan 4, Pribanic 2, Fenici 2, Neamțu 1, Păiuș 1. La CSU Suceava, Tîrzioru a înscris 8 goluri.

Antrenorul Pero Milosevic s-a declarat bucuros că elevii săi au luat în serios meciul de la Suceava și l-au controlat de la un capăt la celălalt: ”E bine că am fost concentrați încă de la început, am făcut o diferență consistentă și ne-am descurcat bine pe toate fazele jocului. La Suceava, nu se câștigă ușor, însă băieții au fost niște luptători și sunt mulțumit pentru punctele cucerite și pentru moralul pe care îl oferă această victorie. Îmi felicit jucătorii, pentru că au făcut o partidă exact așa cum trebuia, a semănat cu victoria de la Minaur Baia Mare. Pe de altă parte, îmi pare rău de accidentarea lui Orbovic, are dureri la gleznă și asta nu e o veste bună pentru noi. Sper să se recupereze, dar nu e mult timp până la jocurile din Cupa României. Ar fi trei zile în care trebuie să-și revină...”

COLABORATORI

Direcția Județeană de Sport Timiș (D.J.S.T.) este organizată în baza HG 776/2010

© 2017 - 2024 Direcția Județeană de Sport Timiș. Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de Blue Soft